Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik
 
 
 
HOME
 

Futurumshop
Fiets- en outdoorshop


Outdoor artikelen voor alle soorten activiteiten kunt u kopen bij A.S. Adenture

 

Jongeren actieve vakanties

Overzicht met Active vakantie mogelijkheden  voor jongeren

 
 


Natte Neuzen Honden & Outdoor Trekking
Webwinkel in honden outdoor artikelen voor op vakantie en trektochten. Verkoopt hondenzwemvest, hondenrugzak, opvouwbare voerbak, fietswandeltuig e.d..

 

Verstandig met zonneschijn

Over hoe je goed met zonnen om moet gaan. Wat betekent de informatie en beschermingsfactor op etiketten van beschermingsmiddelen. Hoe vaak mag je zonnen? Is er verschil tussen zomerzon en zon op wintersport en meer informatie.
 

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Maak een groene stoel van je vliegtuigstoel

GreenSeat geeft reizigers de mogelijkheid de schadelijke uitstoot van hun vliegreis te compenseren. Als u van uw vliegtuigstoel een GreenSeat maakt gebruikt deze organisatie de inkomsten om te investeren in duurzame energieprojecten en voor de aanplant, bescherming en het beheer van bossen wereldwijd.

Hierdoor helpt u mee aan het bestrijden van het klimaatprobleem. U draagt bij aan de instandhouding van de natuur op aarde.
Kijk voor meer informatie bij :
Greenseat
 

 
 

ANVR - regel je vakantie goed

(Algemeen Nederlands Verbond van Reisonder-nemingen).
Kies bij het liefst een reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR. Dat biedt je  meer bescherming. De bij de ANVR aangesloten reisbureaus zijn aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds. Aangesloten reisbureaus zijn te herkennen aan het ANVR-logo.

De ANVR reisvoorwaarden stellen eisen aan het boekingsproces. Bijvoorbeeld welke kosten mogen worden doorberekend. Waar kun je terecht met je vragen en klachten.
 

Wandelvakanties - vakanties met mooie wandelroutes

Wandelvakanties kunnen erg verschillen. Qua omgeving en qua zwaarte.
Je kunt al wandelend de omgeving verkennen vanuit een uitvalsbasis.
Of een tocht maken. Dat kunnen echt trektochten door de wildernis zijn.
Tochten waarbij het bagagevervoer verzorgd wordt, en je van hotel naar andere overnachtingsplek wandelt. Er zijn stadswandelingen, natuur wandelroutes, of bergwandel vakanties. Groepsreizen begeleid door ervaren reisleiders. (ook singlereizen). Of volledig individuele wandelarrangementen.


 

 
 

  Duitsland wandelvakanties  

 

Een wandelvakantie in Duitsland is afwisselen door de verschillende natuurgebieden. Of excursie en stadswandelingen.

SNP wandelvakanties

Maak met SNP een wandelreis naar het Zwarte Woud of wandel door het Ruhrgebied. Maar ook stadswandelingen, zoals Berlijn zijn hier te vinden. Bestemmingen als Eifel, Rothaargebirge, Eifel, Harz of Alpen en meer.

Kras wandelreizen

Naast "gewone" wandelvakanties in Duitsland vallen bij Kras hier ook de winter langlauf-wandelvakanties onder. Het zijn meestal 5 a 8 daagse vakanties met bagagevervoer tijdens de tochten en verblijf in hotels, inclusief ontbijt. Het zijn meestal individuele wandelreizen Zwarte woud, Alpen, Midden Duitsland, Rijndal of Eifel.  Met wandelroutes door de natuur. Waarbij ook dorpjes of bezienswaardigheden bezocht kunnen worden. Soms verblijf je op ťťn plek wat de uitvalbasis is voor mooie wandelingen.  Meestal reis je zelf met de auto naar de reisbestemming, maar soms is ook een busreis mogelijk.

Aktiva tours

Groepsreizen, Individuele reizen en wandelvakanties voor singles. Ook familie wandelreizen. Wandelingen over goed bewegwijzerde routes als de Rheinsteig, Roothaarsteig, Lahnwanderweg, Westerwald, Sauerland en Schwarzwald.

   
 

  Groot BrittanniŽ - Engeland wandelvakanties  

  Groot-BrittanniŽ heeft heuvels vol hei, ruige bergen, rivieren en valleien.

Kras wandelreizen

Individuele wandelvakanties en een Singlereis. Wandelen in Kent. Je verblijft in een Klooster. Vervoer van en naar bestemming per minibus.  Kent heeft een mooi groen landschap,  een mooie kust en historische kastelen en historische steden die je aandoet.

Aktiva tours

Individuele en groeps wandelvakanties. Bij Aktiva tours kunt u ook singlereizen boeken. Bijvoorbeeld wandelreizen naar Cotswolds, Cornwall en Noord-Ieralnd.

SNP wandelvakanties

Heel diverse wandeklvakanties. Bijvoorbeeld kustwandelingen boven de hoge kalkkliffen op Isle of Wight. Langs de kust van Wales. In Sussex en Kent wandel je langs karakteristieke holle wegen met heggen door een pittoresk heuvellandschap. Of maak een wandelreis door het Keltische land voorbij Offas Dyke. Of ga wandelen in de highlands van Schotland. En nog meer.

   
 

  Frankrijk wandelvakanties  

Sawadee

* Wandelreis Classic Mont Blanc, Vanuit een 4-sterren hotel in het hart van Chamonix met cafes en restaurants. Met de trein of de kabelbaan de berg op en dan wandelen in het mooie alpine landschap. Met het meer Lac Blanc en  met kleine gehuchtjes.
* Wandelreis Corsica.  Een zware tocht. Met prachtige landschappen en die erg variŽren met steile klif paden en groene weiden.
* Wandelreis  Provence. Relatief onaangetast door het toerisme. Vanuit het hotel de omgeving verkennen. Of met  de bus naar een plek. Stadjes enmooie natuur.

Aktiva tours

Individuele en groeps wandelvakanties. Bij Aktiva tours kunt u ook singlereizen boeken. Wandelen in de Franse Ardennen.

   
 

  ItaliŽ wandelvakanties  

Sawadee

*Wandelreis Toscane - Chianti.  Wandelen door met cipressen omzoomde lanen die door wijngaarden. Met bezoek aan het prachtige San Gimignano, stadje Greve en Florence. Inclusief wijnproeferij van Chianti wijnen en meer leren over Italiaanse wijn in de Wine School van Siena.
*Wandelreis Dolomieten. Genieten door de Fanes-Sennes en Dolomiti di Sesto Nationale Parken.

*Wandelreis Inleiding tot de Via Ferrata- Voor wandelaars die graag klauteren Een deskundige lokale berggidsen leert je alles.
*Wandelreis Siciliaanse Vulkanen, wandelen naar de Etna en de eilanden van Vulcano, Lipari en Stromboli met hun zwarte zandstranden, warmwaterbronnen en actieve vulkanen.
*Wandelen in Puglia en Basilicata Ontdek de mooie hak van ItaliŽ, naar de rots kerken en grotten van de prachtige stad van Matera.
*Verder nog wandelreizen Sardinie,  wandelreis Toscane.  Garda meer, en Amalfi kust.

SNP Wandelvakanties in de Dolomieten, Toscane en UmbriŽ. Maar ook andere wandelvakanties. Bijvoorbeeld langs kunsten of langs Italiaanse meren. Of wandelen door de Dolomieten. Of een wandelvakantie Sardinie. Waarbij je langs de kust en door het kalkgebergte wandelt.  Verder kun je te voet de Alpen over trekken. Ook zijn er verschillende wijnwandelreizen.
Aktiva tours

Individuele en groeps wandelvakanties. Bij Aktiva tours kunt u ook singlereizen boeken. Wandelreis Toscane. Met als uitvalsbasis een landelijke oude en  brugwachterswoning. Verder bezoek je  Siena of Arezzo.

Kras

Wandelvakanties singlereizen en individuele vakanties. Rome en omgeving.  Wandelen langs historische gebouwen, door tuinen en door de natuur. Ook  wandelvakanties Dolomieten of Wandelen in Toscane.

Wandelen Italie Groepsreizen: wandelen in het nationale park van Cilento e Vallo di Diano, CampaniŽ in Zuid-ItaliŽ, ten zuiden van Napels. Werelderfgoed van Unesco.
   
 

 Wandelvakanties Europa en andere continenten

Wandelen Italie

Groepsreizen: wandelen in het nationale park van Cilento e Vallo di Diano, CampaniŽ in Zuid-ItaliŽ, ten zuiden van Napels. Werelderfgoed van Unesco.

KRAS wandelvakanties

Wandelvakanties in Zwitserland, Ierland, Madeira, Portuga, Kreta, Frankrijk, BelgiŽ of Duitsland and. Nordic walking in Oostenrijk in Luxemburg. Er zijn individuele reizen en wandel/busreizen en groeps wandelvakanties voor singles.

Aktiva tours

Individuele en groeps wandelvakanties in Europa en Marokko. Bij Aktiva tours kunt u ook singlereizen boeken. Ook zijn er speciale familiereizen. Je vindt er wandelvakanties van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit ťťn plaats waarbij de omgeving verkend wordt. Individuele wandelreizen, zijn wandelvakanties van accommodatie naar accommodatie met bagagetransport. 

Bergwandelen of huttentocht Labyrinth
 

- In ItaliŽ den huttentocht maken door het hooggebergte van de Dolomieten. Dit is een gebied met bergbeekjes, meren en gletsjers.
- In Slovenie bergwandelen door een Nationaal park, waarbij je overnacht in berghutten of op de camping.

SNP wandelreizen

Wandelreizen in alle continenten van de wereld. Voorbeelden hiervan zijn:
-Cuba, wandelen en op safari, Cuba heeft tropische bossen en beekjes, grotten, tabaksvelden en prachtige stranden. 
MongoliŽ, De trektocht door de westelijke wildernis met besneeuwde bergtoppen en
prachtige natuur. Onderweg verblijf je in Ger's, het huis van vilt van de Mongoolse nomaden, in tenten en hotels. Tijdens je verblijf maak je kennis met streekgerechten. Ontdek de culturele tradities van MongoliŽ.
-Duitsland, diverse wandelvakanties in Duitsland.
-Franse Alpen huttentocht met wandeltochten door natuurparken. Hoogland --IJsland hoogland wandeltochten in IJsland,
-ItaliŽ - Bewandel de vulkanen van SiciliŽ en vaar rond het eiland.

-Spanje en Protugal wandelvakanties door dorpen en berglanschappen.

Natuurlijk reizen wandelvakanties Sawadee

Gespecialiseerd in natuur- en wandelreizen wereldwijd waarbij niet alles vast ligt, maar onderweg aangepast kan worden. Bijvoorbeeld reizen naar Nepal met trektochten van 4-5 uur per dag, Egypte door de woestijn en soms rijdt je op kamelen, Suriname natuurreis, avontuurlijke natuur tochten in het Guyana regenwoud en West Suriname. Korte excursies en langere expedities. Er wordt hoofdzakelijk met een open boot gereisd. Ook culturele excursietochten. In Turkije meerdere reisdoelen waaronder langs de kust, Madagaskar natuur en cultuurreis - maak kennis met de bevolking, Bulgarije wandelingen langer dan 6 uur, RoemeniŽ met verblijf in pensions op het platte land.  Sawadee werkt samen met GreenSeat en andere duurzame milieuprojecten.

Himalaya Trekking wandelreizen

Wandelreizen naar de uithoeken van de wereld, naar de wildernis of boeiende culturen in hooggebergte, jungle en woestijnen. Een intensieve manier om een land te leren kennen. Het betreft Rugzaktrektochten, Expedities, Korte Reizen en  Spirituele reizen. Bestemmingen zijn Nepal, India Himalaya, Tibet, Pakistan, Bhutan, Centraal AziŽ, Oost AziŽ, Sahara, Oost & Zuid Afrika, Latijns Amerika.

Andalusie-sportief

Individuele groepsstandplaats wandelarrangementen, bergritten maken in natuurlijk AndalusiŽ in Spanje. op 20 autominuten van de Middellandse Zee.

Mambo wandelen in Italie of Frankrijk

Een groepswandelvakantie in de Franse Alpen. Wandelen door de natuurparken  Queyras en Ecrins met mooie natuur en mooie uitzichten. Je  maakt een berghuttentocht. Je wandelt door bossen, bergen, langs gletsjers en rivieren.
Groepsvakantie In ItaliŽ met wandeltochten door het nationaal park Gran Paradiso. Je wandelt door de bergen, de Aosta vallei, de Dolomieten en Cinque Terre brengen. Doorruige natuur waar  steenbokken en gemzen leven. En langs visserplaatsjes met ruige kust.

   
 

  Nederland wandelweekenden en wandevakanties 

korte vakanties   3 - 6 dagen

SNP wandelvakanties in Nederland. Wandelexcursies. Trektochten door de natuur, langs beekjes en rivieren, maar ook monumenten tochten of fotografie tochten. Bijvoorbeeld door Twente wandelen. Of in Limburg door het Geuldal.Of wandelen op verschillende waddeneilanden.

Wandel weekenden of vakantie

Kras wandelweekenden en vakanties.  Door Drenthe het Pieterpad wandelen, single wandelweekend Vlieland, Wandelweekenden Noord Brabant, Gelderland, Bij Valkenburg en andere Drenthe en Zuid Limburg wandelvakanties.

Wadgids

Wadlooptochten over de drooggevallen bodem van de Waddenzee. Tochten o.a. vanaf Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling, Vlieland, Texel, naar de Engelmansplaat of Rottumeroog. Ook tochten in Duitsland.

   
     Wandelvakanties gezin en kinderen
SNP

SNP gezin wandelvakanties. Bijvoorbeeld wandeltocht door het berggebied de Hoge Atlas in Marokko. Met Berbergids en met muildieren voor de bagage en de vermoeide benen. Voor elk kind gaat er een muilezel mee.

   
 

  Informatie berghutten en bergwandelingen 

Berg wandelingen in Beieren

Website met beschrijvingen van wandelingen in de Alpen in Beieren - Duitsland. Geschreven in de Duitse taal.

Berghutten en wandelingen

Hier vindt je beschrijvingen van berghutten in Europa en bergwandelingen. Informatie over streken in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. En adressen voor het plannen van bergtochten.

Kinder vriendelijke berghutten Duitsland en Oostenrijk

Brochures over hutten in Duitsland speciaal ingericht voor kinderen.  Geschikt zijn om met kinderen te overnachten in gebieden die goed toegankelijk zijn met kinderen en ze bieden soms speciale kinderprogramma's. Van de Oostenrijkse Alpenvereniging [OeAV] en de Duitse Alpenvereniging (DAV).

Kind vriendelijke berghutten Zwitserland

Lijst van Zwitserse Berghutten die geschikt zijn voor families met kinderen. Er worden kinderprijzen gehanteerd en kindermenu's geserveerd. Meestal mogelijkheid tot overnachting in een familiekamer. U kunt ook een folder met meer informatie over deze hutten downloasen.
   
Ga naar het begin van deze pagina
 
  Disclaimer privacybeleid Actieve reizen vakanties is onderdeel van  www.allerbest.nl link aanmelden